sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Ostoksilla Tukholmassa


Teimme perheen kanssa hurjan onnistuneen reissun Naantaliin ja Tukholmaan. Lapsen ilo on tarttuvaa laatua (unirytmi myös). Tukholmassa mies tarjoutui syventymään muutamaksi tunniksi lastenkulttuuriin, ja minä pääsin kaupoille. Kierroksen materiaalinen anti oli vaatimaton, mutta sielu sai ravintoa ja silmä ruokaa. Myrorna-kirppisketjun keskustaputiikki (Adolf Fredriks Kyrkogata 5-7) on ehdottomasti visiitin arvoinen. Väsyneenkin shoppailijan jalat kantavat sinne Hötorgetin metroasemalta eikä kävelymatka Sergelin toriltakaan pitkä ollut. Kirppis on siisti, hyväntuoksuinen ja hintatasoltaan kohtuullinen. Vaatepuolelta löytyi ylilyöntejä, mutta astioiden hinnat toivat hymyn ostosmatkailijan huulille.


Muurahaiskaupan tavarapaljoudesta sain valittua matkamuistoksi pienen, teräksisen kermakon, hinta n. 2, 50 euroa. Piipahdin myös R.O.O.M.issa ja kotiutin vihdoin Plattanin, Sergelin torin laattakuviosta innoituksensa saaneen (ja monen sisustusbloggarin kotipostauksissa vilahtaneen) tarjottimen.

Mies katsoi shoppailusaalistani ja totesi ilahtuneena: ei yhtään kynttilänjalkaa. Ei kynttilänjalkoja eikä tyynyjä, mutta yksi tarjotin sentään. Valaistuspuoltakin kyllä vähän katsastin. Kuvat on räpsitty R.O.O.M.issa ja edellisten tapaan nokialaisella.


//T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti