sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Violettia valoa


Nyt meillä on Vihervalo! Kaunis kapistus. Plussa-korttia vilauttamalla ja erinäisiä alennus- ja pistekuponkeja luovuttamalla hintakin pyöristyi siedettäväksi. Hiukan yllätyksenä tuli valon violetti väri, mutta en mukise - yrttien ehdoillahan tässä toki eletään. Ne tarvitsevat nimittäin yhteyttämiseen juuri punaisia ja sinisiä aallonpituuksia. On se tarkkaa. Seuraavaksi kipuan kaivauksille yläkerran varastoon ja etsin pari punasaviruukkua noiden harmaiden ikealaisten seuraksi. Yritit ruukkuihin ja valo yöksi päälle - riittää naapureilla puhuttavaa.
//T

6 kommenttia:

 1. No on se hieno! Meille muuttaa samanlainen, kun saan itseni Kodinykköseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! Ota Plussa-kortti mukaan ja kotiuta pömpeli asap. En muista tarjouksen voimassaoloaikaa, mutta ei sitä kauhean kauan kannata vitkutella ;)

   Poista
 2. Onpas hieno valo tosiaankin! Ja ihanat nuo sinkkiset kannu ja sanko/tynnyri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä nätti. Väliaikatietona voin mainita, että timjami näyttää olevan henkitoreissaan ja toisen basilikan lehdet ovat alkaneet muuttua reunoilta. Liikaa vettä? Liian vähän ravinteita?

   Sinkkikamat ovat ulkomailta raahattuja. Millä järjellä, kysyn vaan :) Kannuja ainakin saa lähempääkin. Toin sen vuosia, vuosia sitten Kööpenhaminasta.

   Poista
 3. On kyllä ehdottomasti kaunein näkemäni vihervalo. Ehkäpä seuraavassa kodissa, jossa ei tarvitse pelätä kissan syövän yrttejä, voisi tuollaista harkita. Yrttejä tulee ikkunalaudalle joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis on ja mukavan tilava. Harvenevaa yrttiriviä (timjami otti ja kuukahti) voi paikkailla viherkasveilla, tilaa riittää. Ja onhan tuossa vielä tuo ikkunalautakin. Ikkunalaudat on kivoja!

   Poista