keskiviikko 8. elokuuta 2012

Lastenhuoneessa


Tämä kuva on otettu lastenhuoneen ovelta. Uusin mobilen katkenneet siimat ja ripustin sen entiselle paikalleen ikkunaan. Kolmas, keltainen norsu taitaa katsella kuvaajaa.

Keinunurkkaan tulee tiipii. Poika leikki tänään pöydän alla hirviöjahtia metsässä, joten tilausta ahtaalle ja hämärälle piilolle näyttäisi olevan. Artekin pöytäryhmä on huudettu netistä, keinutuoli on kirpparilta ja Palaset-säilytyslaatikko kahdeksanvuotislahjani.
Liikennematto on heti lastenhuoneen oven edessä. Poika näyttää pikku hiljaa lämpenevän junarataleikeille. Enimmäkseen kuitenkin sammutetaan tulipaloja, jahdataan hirviöitä ja rakennellaan PIKKUlegoilla. Ja ollaan bändi, mihin tarvitaan Ikean naulakossa roikkuvaa kitaraa.
 Leikkien jälkeen näyttää usein tältä. Pisarat ovat väistyneet ikkunasta nauravan valaan tieltä. Ferm Living valmistaa samanlaisia seinätarroja, meillä tarroitetaan ikkunoita. 
//T

2 kommenttia:

  1. Onpas raikas, avara ja valoisa lastenhuone! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, noita adjektiiveja ainakin tavoittelen :) Huone on myös edelleen matoton, ja siihen asiaan pitäisi saada muutos pian. Matonkin olisi syytä olla raikas, kirkastuisi tuo lattiapintakin.

      Poista