sunnuntai 12. elokuuta 2012

Olohuoneen olemus


Yhdistetty olo- ja ruokailuhuone on kotimme sydän. Huoneen sisustus on pääpiirteissään valmis, tosin pientä viimeistelyä kaivataan. Yksi perusjuttukin on kyllä retuperällä. Ruokapöydän yllä roikkuva kattovalaisin ja lepakkotuolin kaveriksi päässyt Jacobsenin AJ-lattiavalaisin eivät todellakaan riitä valaisemaan koko olohuonetta. Asiaan on tulossa parannusta lähiaikoina. Enkä nyt tarkoita talviaikaan siirtymistä.

Tykkään olohuoneemme valoisuudesta ja väljyydestä, hillityn retrosta tunnelmasta, luonnonmateriaaleista ja neutraalista värimaailmasta. Tekemistä riittää valaistusasioiden lisäksi esim. seinissä. Tauluseinän laajentaminen on kesken ja seinä itse saattaa saada pintaansa liitutaulumaalia. Periaatteessa ihan kivan ruokapöydän tilalle kaipaisin jotain vähän vähemmän ilmeistä vaihtoehtoa. Nykyinen pöytä saattaa päätyä myyntiin, ja tilalle tuodaan jostain romuvarastosta pyöreä tai soikea, siro, ohutjalkainen pöytävanhus.
//T

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ihana blogi! :) Tulen uudestaan. t. Anni

  VastaaPoista
 2. Kiitsa! Lämpimästi tervetuloa!

  VastaaPoista
 3. Teidä ruokapöytä on kaunis ja tilava, mutta nyt kun sanoit, niin erityylinen kuin talo ja muut teidän huonekalut. Vanhojen pöytien ongelma on PIENUUS. Se minun pöytä siinä talossa oli teetetty vanhoihin jalkoihin.

  Ps. Ottakaa pliis tuo kommentoinnin varmistu päältä, kun kuitenkin hyväksytte kommentit. Mulla ei ikinä onnistu ekalla kertaa lähetys. :D En vain saa selvää niistä sanoista.

  VastaaPoista
 4. Tuo pöytä on niin JYTKY! Mutta ihanan tilava se kyllä on.

  VastaaPoista