Tänäkin jouluna aion herkutella näillä chilipähkinöillä, sluurps!
2 punaista chiliä
1 rkl oliiviöljyä
1 tl sormisuolaa
pari desiä cashewpähkinöitä, sesaminsiemeniä, pinjansiemeniä, manteleita
Laita pannu kuumenemaan, paista pilkotut chilit öljyssä kunnes ne osittain
tummuvat ja silmiin iskee chilifiilis. Lisää mantelit/pähkinät, sekoittele
puisella lastalla ja paahda silmä tarkkana. Mantelit tummuvat jollain
yllättävällä sekunnilla, jolloin et saa katsella toisaalle. Kun tuo tummuminen
alkaa tapahtua, heitä sekaan suola ja sesaminsiemenet, jatka veivaamista parin
minuutin ajan. Älä anna palaa, muuten lopputuloksena on kasa kitkeriä
chilimanteleita joita ei syö pirukaan. Jos paistelet maltilla, saat aikaan
ihanan tulisen ja koukuttavan hyvän setin.
Ohje Chicling-blogista.
//K
Oi nam, tää on tää herkkuohje! Josko viimein saisin kokeiltua :0) -mari
VastaaPoistaKokeile ihmeessä! Älä kuitenkaan tee niin kuin minä ja kokeille chilin pilkkomisen jälkeen silmän kaivamista. AU.
Poista