lauantai 30. kesäkuuta 2012

Astiahaaste


Niin, itse asiassa Kotilo haastoi lukijansa paljastamaan suosikkikeittiötarvikkeensa, mutta aamulla ja väsyneenä ja tällä päällä varustettuna yksinkertaisenkin ohjeen noudattaminen voi olla hyvin vaikeaa. Kasasin siis Oktonautin aikana keittiön senkin päälle puolen maailman astiat ja päätin, etten kasannut niitä turhaan. Joten tässä kymmenen suosikkiastiaani ja yksi suosikkikahvikone. Maljakkokin on muuten astia, kyllä vaan. Joopas on, kuten kaksivuotiaani sanoisi.
Vihreä maljakko, harmaat lautaset ja ruskeat lasit (etualalla piilossa) ovat kirpparilöytöjä. Harmaat juomalasit ovat Ikeasta, tarjotin Ivana Helsingin ja sokerikko Tonfisk Designin. Iittalaa on paljon. Steltonin kannua käytetään harvoin, mutta esineenä se on kaunis, hauskakin.

Sydäntäriipaisevaa oli jättää ryhmäkuvasta pois esim. Aino Aalto -kannu.


//T

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Erityisesti nuo harmaat lautaset pistivät silmään. Kaunis myös tuo Ivana Helsingin tarjotin. En olekaan tuommoista koskaan nähnyt ennen. Tämän jutun ansiosta tajusin muuten ensimmäistä kertaa, että tuo Steltonin kannu muistuttaa lintua! Kivaa kesäkuun viimeistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Minustakin Steltonissa on tiettyä lintumaisuutta. Harmaat lautaset ovat ehkä paras astialöytöni ikinä ja olen tyytyväinen, etten ole rikkonut seitsemästä lautasesta kuin yhden. Hyvää viikonloppua sinullekin ja kiitos inspiroivasta haasteesta!

   Poista
 2. Mahtava combo astioita ja upeat "sammaleiset" värit. Harmaat lautaset on hieno löytö ja minullekin tuo Ivana Hki tarjotin oli uusi, mielnkiintoinen tuttavuus.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista! Erityisesti sammaleenvihreää meiltä löytyy aika paljon, myös muualta kuin astiakaapista.

  VastaaPoista