maanantai 29. lokakuuta 2012

Käännettävä DIY liivi


Kaupat pursuaa jos jonkinlaista karvaliiviä, kun ei kerran mieluisaa löytynyt, oli marssittava Eurokankan palalaareille. Sieltä mukaan pala mokka-/turkisjäljitelmää.
Tarvitset vain sakset, mittanauhan sekä kaksipuoleista kangasta. Mittaa hartialeveys ja saksi kädenreiät kankaaseen sopivalle etäisyydelle. Minun kankaan koko on 110x70cm. Nips naps ja sit vaan pukemaan vyöllä tahi ilman.


Kangaskaupassa oli myös kauniita punosneule-kankaita, hieman jäi kaivelemaan, että josko sellaisestakin tekisi? Sitten joutuisi kyllä jo taipumaan ompelukoneen varteen.
//K

10 kommenttia:

 1. Vau miten yksinkertaisella idealla hieno toteutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra. Just sopivan nopea projekti mulle:)

   Poista
 2. Vautsi! Tosi ihana, mä oon nykyään ihan liivihullu, joten pitää itsekkin koittaa tehdä tommonen :)

  VastaaPoista
 3. Oi kun nätti, tahtoo kans tuollaisen vaikka todellakin tämä täällä peukku somasti keskellä kämmentä voi vallan mainiosti mokata tuonkin! Vain aurinkopuuteri on hallinnassa.. useimmiten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAH :D Sehän on jo puoli voittoa, jos aurinkopuuterin hallitsee!

   Poista
 4. Hieno! Minäkin teen. Ihanan ysinkertainen ja edullinen tapa päivittää vaatekaappia ja onnistuu vieläpä ilman ompelukonetta. Kiitos tästä :)

  VastaaPoista
 5. Pakko kysäistä, jos vaikka sattuisit vastaamaan. :)
  Miten mitataan nuo käsien paikat kohdalleen? :D Oon toivoton tapaus ajattelemaan ja pakko kokeilla joku päivä tehdä tuollainen!
  Onko tuolle kankaalle jotain hienoa nimeä? Googlettamalla en äkkiseltään löytänyt ja mietein, onnistuisikohan jos ostaa erikseen karvakankaan ja erikseen mokan ja ompelee ne yhteen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aija! Tokihan minä vastaan :) Itse mittasin vanhan villatakin selkämyksestä millä etäisyydellä siinä on hihat. Eli mittaat vaan jostain omistamastasi paidasta/villatakista hartialeveyden hihan reiästä toiseen:) Itselläni reiän aloituskohta on 13cm päässä yläreunasta, mutta siihenhän voi jättää hieman enemmänkin aluksi väliä, ylimääräinenhän on sit helppo napsaista pois.

   Kankaalle en osaa mitään nimeä sanoa, mutta itse löysin omani eurokankaasta, siellä oli paljon vastaavanlaisia eri väreissä. Sit ei kun vaan hommiin :)

   Poista