torstai 11. lokakuuta 2012

Muista heijastin!


Eräällä autoreissulla motkotin miehelleni kuinka kurjaa on, kun on pimeää ja jatkuvasti sataa. Hieman melankolisuuteen taipuvainen puolisoni totesi iloisesti, että hänen mielestään keli on mitä mainioin. TÄH! On kuulemma niin salaperäistä ja myhkäistä. Aha. Mielestäni tästä vuodenajasta tekee myhkäisen (joka tuskin on mikään oikea sana) vain kotiin unohtunut heijastin. Saattaapa nimittäin olla, että sen seurauksena auton nokka lipuu salaperäisesti pahaa aavistamattoman lenkkeilijän kankkuun.
Jälkikasvua on toisinaan hieman vaikea houkutella sisälle lätäköiden läiskyttämispuuhistaan. Piirsin tuulikaapin seinään uusia kuvia houkutuslinnuksi. Avainnaulakko sai lähteä linnunhäkin tieltä, siellä pysyy heijastimet ja avaimet tallessa.
//K

8 kommenttia:

 1. Tuohan on hauska idea! Liitutaulusta kuvan saa aina vaihdettua ja lintuhäkki sopii siihen tilaan kuin nenä päähän! Kerrassaan mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä on lapsella hieman vaikeuksia muistaa, että tämä on kodin ainut seinä johon saa piirtää.

   Poista
 2. Tosi ihana :) Meidän eteinen tarvitsisi jotain samanlaista muistuttajaa. Tosin muistaa pitäisi kaulahuivi, mieheni unohtaa sen aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tuota muistettavien listaa voisi kyllä jatkaa loputtomiin :)

   Poista
 3. Taidan olla miehesi kanssa samalla kannalla, sadekelissä on sitä jotain. Ja komppaan edellisiä kommentoijia, seinä on aivan ihana!

  VastaaPoista