keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Keittiöremppa, osa 2


Keittiöremontti aloitettiin sunnuntaina raijaamalla valkoinen, täyskorkea jääkaappi-pakastin olohuoneeseen. Saatte kuvitella itse, miltä se näyttää. Senkki siirrettiin keittiöstä olkkariin ja olohuoneen lehtikärry roudattiin makuuhuoneeseen. Sitten kurkattiin eteisen korkkimaton alle ja ilahduttiin kovin: muovimattokerrosten alta paljastui odotettua hyväkuntoisempi lautalattia. Lähipäivinä kuoritaan muovimatot myös keittiön lattian päältä. Ja koska kotimme ei kaipaa yhtään enempää oranssia puuta, suditaan lattia valkoiseksi.

//T

4 kommenttia:

 1. Ei kyllä mahdu järkeen miksi ennen niin monessa paikassa hienot puulattiat on peitetty muovilla, siis haloo! :D Varmaan meidänkin vuokrakämpän muovien alla on jotkut ihanat lautalattiat.. Talo kun on 1800-luvun lopun puutalo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Joskus 60-luvulla kaikki modernit ja tyylikkäät ihmiset hankkivat muovilattian ja näköradion. Meidän lattia on vielä nuori, 40-luvulta. Siis 1940-luvulta :)

   Poista
 2. Vau. Mikä lattia sieltä paljastuikaan! Nuo muovimatot on kyllä niin nou nou nou. Miksi oi miksi niitä vielä on?? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, keittiörempan aloitus sujui kyllä kuin suomenruotsalaisessa lifestyle-ohjelmassa. Keittiön lattia on siis yhtä hyvässä iskussa kuin toi eteisenkin. Se hyvä puoli muovissa on, että se suojaa puuta kolhuilta ;)

   Poista