lauantai 10. marraskuuta 2012

Keittiö ennen


Miehen kännykästä löytyi kuvamateriaalia, joka on omiaan järkyttämään herkimpien esteetikkojen mielentasapainoa. Teitä on varoitettu.//T

8 kommenttia:

 1. Minua tämä ei kyllä järkytä, kelpaisi mulle tämmönen keittiö mielummin kuin nykyinen keittiömme, jossa on aika kauheat puunväriset peiliovet. Niitä ei pysty edes fiksaamaan millään halvalla keinolla paremmiksi kun ne saakelin listat/koristeet haittaa asiaa. Eikä ole varaa varmaan pitkään aikaan laittaa edes ovia uusiksi, kovasti yritän metsästellä käytettyjä ovia.
  Mutta on kyllä keittiönne muuttunut hurjasti ja pidän kovasti teidän uudesta keittiöstä, se on niin ihanan yksinkertainen. Kelpaisi mullekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän keittiö oli myynnissä Huutiksessa jokin aika sitten, mutta ostajaa ei löytynyt. Viidenkympin hintaan olisi sisältynyt kaappien lisäksi liesituuletin ja hella. Meidän kaapeissa olisi ollut tuunausvaraa. Maalaamista harkittiin, mutta ajatuksesta luovuttiin, kun tarkoituksena oli kuitenkin tehdä jossain vaiheessa perusteellinen remppa. Toivottavasti löydät mieleiset käytetyt ovet peiliovien tilalle! Sitä listaa ei taida valitettavasti pelkällä maalilla saada piiloon.

   Poista
 2. Siinä talossa on monella vielä ne kaapistot. Ilmoititteko naapureille?

  Peiliovesta listat irti, hionta, kittaus ja maalaus. Esim. ammattikoululla saattaisivat kunnostaa ne edullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkaappi-pakastin ja astianpesukone löysivät uudet kodit, mutta muu keittiö roudattiin kaatikselle. Meidän rappu kyllä tiesi remontista.

   Poista
 3. Kyllä on tapahtunut muutosta kerrakseen. Keittiönne on upea. Se uusi. ;)
  Hyvä te.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä siellä nyt kelpaakin aamupuuroja mikrotella ;)

   Poista