sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Melkein valmis

//T

10 kommenttia:

 1. Hui miten hieno! Noi mustat alakaapit on kyllä makeet. Ja tuo hana! Vau! Tosi onnistunut muutos, kyllä kelpaa kokata...

  VastaaPoista
 2. Hirmuisen kaunis, näin tietokoneen ruudultakin katsottuna:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Se pallolamppu meni muuten tänään rikki, joten valaisinkysymys on taas auki. Kyllä harmittaa ;)

   Poista
 3. Vau, näyttääpä hyvältä! Mustat kaapit on ihan mahtavan kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauniit ovat. Valkoisten tehtäväksi jää korostaa eleettömyydellään mustien mahtavuutta.

   Poista
 4. Hei, Meille on tulossa myös mano keittiö integroiduilla kodinkoneilla. Oletko ollut tyytyväinen integroidun jk/pk:n toimintaan? Puhdistettavuus, aukeaako hyvin vetimettömänä jne. Kiitos tuhannesti jos ehdit vastata tähän! Keittiö pitäisi tilata pian mutta hieman käytännöllisyys lapsiperheessä arveluttaa... Onkos nuo valkoiset kaapit mattapintaiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, onnittelut tyylikkäästä valinnasta :) Integroitu jääkaappi-pakastin toimii hyvin. Asennusvaiheessa saa olla kieli keskellä suuta, mutta jos asennuksen tekee ammattilainen, siitäkään ei tarvitse huolehtia. Ovet saattavat olla hitusen raskaampia avata kuin pelkän kylmälaitteen ovet, mutta ei se käytettävyyteen vaikuta. Kolmevuotiaskin pääsee ratsaamaan pillimehut ja jäätelöt! Vetiminä toimivat kolot ovat tietysti omiaan keräämään kaikkea jääkaapista tippuvaa matskua, mutta kyse on muutamista leivänmuruista, joiden pyyhkiminen silloin tällöin ei varmaan lapsiperheen pyörityksessä tunnu missään :) Valkoiset kaapit ovat mattapintaiset.

   Onnea uuteen keittiöön!

   Poista