maanantai 21. tammikuuta 2013

Joka paikan lasit ja lautaset


Meillä on aika paljon astioita. Lasitavarapuolella ehkä pärjäiltäisiin tiukan paikan tullen pelkällä Iittalan Verna-sarjalla. Sarjan viinilaseista voi juoda melkein mitä tahansa (kaikista laseista ei siis todellakaan voi juoda kaikkia juomia, jolloin laseja pitää olla "aika paljon"). Verna Maxi -lasi on oiva isoon janoon ja passeli myös janoisille kukille. Meillä tulppaanikimppu on useimmiten juuri Verna-tuopissa.

Yhdellä aterinsarjallakin pitäisi ihmisen periaatteessa pärjätä. Ilmoitin kuitenkin hieman ennen joulukuun juhlasumaa alkavani keräillä Hackmanin Lion-sarjaa jo hankkimamme Iittalan Citterio 98:n rinnalle. Joulu meni, ja sarja alkaa olla "keräilty". Kiitos!

Kuvan lautaseltakin (iänikuista ja ihan parasta Teema-sarjaa) voi syödä melkein mitä tahansa. Ainakin puuroa, keittoa, pastaa, laatikoita, risottoa, nuudelimössöjä ja jäätelöä. Ja salaattia, toki. Meinasi ihan unohtua.
//T

2 kommenttia:

  1. Meillä on nuo Verna-viinilasit juomalaseina. Olleet jo yli 10 v - tosin osa niistä on mennyt rikki, mutta uusia on ostettu tilalle. Virkistäisiköhän vaihtelu vai kannattaako hyvää vaihtaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhassa vara parempi! Sarjan vaihtoa puoltavaa sanontaa en nyt tähän hätään keksi, mutta ei sekään huono idea ole, kun tietää kuinka kivaa shoppailu on ;)

      Poista