keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Keittiöstä, taas


Kuten huomaatte, en ole kyllästynyt kuvaamaan keittiötämme. Onneksi kaikki ei ole vielä valmista, vaan pientä laittamista löytyy ja jollei löydy, sitä keksitään. Esimerkiksi koukkutankoon voisi kiinnittää klipsivalaisimen, kun pistorasiakin on näppärästi hollilla. Seinävalaisimen kiinnittäminenkään ei ole poissuljettua, mutta seinän rei'ittämistä pitää harkita tarkkaan. Tai olisi pitänyt.

Keittiön ikkunalaudalle hingun Kekkilän vihervaloa. Jonkinlainen yrttivalo on ollut ostoslistalla pitemmän aikaa ja nyt näyttäisi siltä, että ainakin ulkonäön puolesta etsintä on päättynyt. Se mahtuuko ikkuna aukeamaan onkin kokonaan toinen juttu.
//T

12 kommenttia:

 1. tosi kiva tää sun blogi :) jääkö tohon tummaan alakaapistoon helposti sormenjälkiä? onko se musta vai tumma ruskea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Omassasi on ainakin ihania, vanhoja hirsiseiniä ja suloisia muksuja :)

   Alakaapit ovat mustia ja niissä näkyy selvästi puunsyyt. Pinnassa on siis uria, jotka ovat kyllä niin matalia, etteivät ne kerää likaa. Pintaan ei jää sormenjälkiä. Itse asiassa mattapintaisissa valkoisissa kaapeissa näkyy jo vähän tummia läiskiä niissä kohdissa, joita lähmitään eniten (jääkaapin ovi!). Eli valkoisia kaappeja olen pyyhkinyt puhtaaksi sormenjäljistä, mustia en.

   Poista
 2. Täten osoitan tunnustuksen ihkulle blogillenne! Tunnustus löytyy omasta lokikirjastani: troijanhelena.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän molempien puolesta! Käymme poimimassa tunnustuksen talteen.

   Poista
 3. On se vaan hieno. Tuo teitin keittiö. Mulla niin sormet syyhyää käydä oman kimppuun, mutta jos nyt vielä hannais ja säästäis rahaa, ni sit vois ihan urakalla pistää mokoman nurin ;) Teille on muutes blogilovee meitin luona. Olkoos hyvät ja kiitos. Teitä on ilo seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakkauvesta! Sinunkin tekemisiä on pidettävä silmällä :) Säästäminen on kyllä rempan tylsin vaihe ja parasta on tämä loppusäätö. Voisin kyllä julkaista nurinapostauksenkin tästä keittiöstä, mutta ei siitä pitkä tulisi.

   Poista
 4. Hieno keittiö! Oi, sitä päivää odotellessa kun saa ihan itse oman keittiön suunnitella ja toteuttaa :) Siihen asti on mentävä vuokrakeittiöillä, ja ne on vähän semmosia..

  Peeta
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vuokrakeittiöt on harvoin just sitä, mitä on aina halunnut, mutta voihan niitäkin vähän tuunailla. Jos on vanha asunto kyseessä, keittiössä on myös yleensä ovi, jonka saa kiinni :)

   Poista
 5. Ihana keittiö! Meillä mennään aika pitkälti samalla tyylillä; ei yläkaappeja vaan muutama tanko. Meillä vaan keittiö on valkoinen. Teillä on kyllä muutenkin ihana blogi! Onneksi löytyi :) tervetuloa vierailemaan blogiini http://elamaaeirassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulenkin heti kurkkaamaan. Eira jo itsessään on silkkaa silmäkarkkia ;)

   Poista
 6. Hei tää tyhmänä kysyy että mistä peltiroskis on? Oon kauan jo ettiny tuollaista aina vaan on väärä väri tai koko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ihme ettet tunnista roskista. Se on ostettu Habitatin liikkestä viitisen vuotta sitten. En tiedä, valmistetaanko sitä enää.

   Poista