lauantai 26. tammikuuta 2013

Korallinpunaista


Kudoin bambulangasta tiskirättejä ja sain näin kotiimme kaipaamaani korallinpunaista. Tätä lisää! Klipsivalaisimen tuotatin Ikeasta. Mies lupasi lyhentää valaisimen johtoa, joka kuvassa yrittää piilotella tulppaanipurkin takana.

//T

21 kommenttia:

 1. Ihana piristys! Natsaa hyvin hanankin kanssa :) Minkä merkkistä toi lanka on? Jos kutasis itekkin saman värisen vaikka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, koralli näyttäisi mätsäävän mukavasti meidän keittiön värimaailmaan. Toisaalta mikä tahansa väri käy mustan, valkoisen ja puun kanssa :) Mutta tämänhetkinen suosikkini on tosiaan tuo koralli. Lanka on Hjertegarnin Blend Bamboo. En ole vielä testannut sen kestävyyttä käytössä, mutta ainakin värivalikoima tyydytti.

   Poista
  2. Kiitti! Polkasempas huomenna lankaostoksille. Siis noi kaapissa olevat on vaan ihan väärän värisiä :O Toi Blend Bamboo on ollu mun mielestä ihan hyvä tiskirättiin...

   Poista
  3. Hyvä tietää, että hyvin pyyhkii. Kysy myyjältä neonpinkihtävää korallia ;)

   Poista
 2. Tosi kaunis hana! Onko minkä merkin/mistä hankittu? Koralli on kivan keväinen väri ja sopii loistavasti juurikin musta kaveriksi!

  Kivaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo hana oli ihan pakko saada. Se on Grohen valmistama, ja hankimme sen Kvikiltä. Leppoisaa sunnuntaita myös sinulle!

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta!

   Olisiko sulla vielä hanan tarkempaa nimeä/tietoa/koodia, mikä Grohen hana on kyseessä? Kävin heidän sivuillaan, eikä silmään osunut kyseistä hanaa. Olisi helpompi tiedustella hanaa, jos pystyy antamaan tarkempia tietoja. Kiitos!

   Poista
  3. Hana on Grohen Minta. Jostain syystä Grohen sivuilla ei näytä tosiaan olevan kuvaa mustasta Mintasta. Ainakin Kvikin kautta tilaamalla mustan Mintan kuitenkin saa. Se saattaa vaikka olla Kvikin yksinoikeustuote, mene ja tiedä.

   Googlettele "Grohe Minta black", niin voit näyttää hanakaupassa todisteen hanan olemassaolosta.

   Poista
  4. Vielä piti sanoa, että eipä kestä kiittää. Autan mielelläni tämän hanan metsästyksessä :)

   Poista
  5. Heipsan! Palaan vielä tuohon hanaan, sori ;) Kyselin hanaa Kvikistä ja myyjät eivät ollenkaan aluksi tienneet, mistä puhuin, myöskään uusimmassa kuvastossa sitä ei ollut (mallistosivulla siis, esitteessä kyllä useammassakin kuvassa). Sanoin kuitenkin nähneeni sen blogissa (milloin muuten olette oman hananne ostanut?). Myyjä kyseli hanaa Tanskasta ja sitä kuulemma saa tilattua Suomeenkin, mutta siinä on kuitenkin ympärimenevä juoksuputki, joka kuulemma ainakin jossain päin Suomea on uudiskohteissa asia, joka saattaa kiinnittää rakennusvalvonnan huomion, sillä hanan juoksuputki ei saisi mennä altaan ulkopuolelle. Onko teidän hanassa tällainen juoksuputki eli onko se mahdollista saada yli altaan reunojen eli ns. käännettyä ympäri? Paljonko teidän hana maksoi? Minulle sanottiin muistaakseni 370€.

   Ajattelin vielä varmistaa sinulta asiaa ennen kuin kokonaan tyrmään hanaa! Jos kuitenkin on nyt kyse eri hanoista.

   Poista
  6. Moikka vaan! Hana maksoi 335 euroa, mutta ostimme koko keittiön Kvikiltä, mikä varmaan selittää tuota vähän alhaisempaa hintaa. Ostimme hanan viime vuoden loppupuolella, loka- tai marraskuussa. Bongasin hanan Kvikin esitteen kannesta ja ihmettelin minäkin, miksei siitä löydy kuvaa eikä tietoja mallistosivuilta.

   Meillä juoksuputken kääntösäde on rajattu siten, että hana ei pääse kääntymään altaan ulkopuolelle. Putkimies hoiti sen asian. Minusta näyttää vahvasti siltä, ettet ainakaan tuon juoksuputkijutun takia joudu sanomaan jäähyväisiä hanalle :)

   Poista
  7. Kiitos paljon vastauksesta! :)

   Poista
 3. On nätti rätti, voi että! Näinä hetkinä aina kadehdin teitä taitavia, omat nakkisormet eivät vaan taivu. Dämet.
  Hei kuules, onks toi Ikealta, toi samppislasien roikutin? Vaiko mistä? Tarvitsen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa. Ihanaa että joku vielä arvostaa vanhaa kunnon ainaoikeinneuletta! Kyllä, roikutin on Ikeasta. Ja totta kai tarvitset samppislasitelineen. Voiko joku muka elää ilman sitä?

   Poista
  2. no ei voi! :D taas voi vetää yhden asian yli ruksin tuosta "hankittava ennen kuin kuolen" -listalta.

   Poista
  3. Kiva että voin olla avuksi näin tärkeässä asiassa! Jään odottelemaan postausta listan sisällöstä :D

   Poista
 4. Aivan ihana keittiö. Pistin sulle vähän tunnutusta tulemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä täällä on hyvä kokkailla. Käyn poimimassa tunnustuksen, kaunis kiitos siitäkin.

   Poista
 5. Varsin sievä keittiö, ottasin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ties vaikka koko kämppä tulisi lähivuosina myyntiin. Hanan vien kyllä mukanani ;)

   Poista