torstai 31. tammikuuta 2013

Ring


Parin viikon takaisella kirpputorikierroksella silmiini osui aikalailla Stringiä muistuttava hyllykkö. Kiireessä hylly jäi ostamatta, mutta kotona se alkoi vähän kaivella. Seuraavana päivänä oli marssittava uudestaan kauppaan, ja siellähän se minua uskollisesti odotti. Kymmenen euron Ringini.

Pientä fiksausta hylly kuitenkin kaipaa, maalia eniten. Palataan lopputulokseen tuota pikaa.
Viikonloppuna Napin huonekin sai etsimäni "kirjahyllyn", ja euron kolikko vaihtoi omistajaa. Myös keltainen tekonahkahenkari on löytynyt kirpputorilta. Lastenhuone on hieman muutoksen keskellä, huonekalut vaihtavat paikkaa ja muutakin pientä muutosta on tulollaan. Joskus vaan se suunnittelu on niin paljon mukavampaa kuin toteuttaminen.
//K

9 kommenttia:

 1. Hei,

  eksyin blogiin ihan ensimmäistä kertaa ja silmiini pisti lastenhuoneessa käytetty puutapetti. Osaisitko kertoa mikä tapetti on kyseessä? Yritin selailla blogin läpi, mutta en ainakaan löytänyt tähän kysymykseen vastausta. Tapettihan muistuttaa Cole&Sonsin Woods tapettia, mutta on ilmeeltään vaaleampi.

  Kiitos ja kumarrus! :)

  Niin ja ihana blogi, päätyy kyllä lukulistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elina ja kiitos:)
   Tapetti on ostettu Kodin Terrasta ja on Duron essens kareliaa. Tosiaan aika samanlainen Cole&Sonsin kanssa, mutta vähän pehmeämpi ilmeentään.

   Poista
 2. Löysin itsekin tuollaisen feikki stringin kirpparilta ja mukaanhan se lähti! Maalasin reunat valkoiseksi. Hyllyt olivat puunväriset, joten vain hioin ne ja hylly seinään. Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin brutukseni! Taidan minäkin uhkarohkeasti lähteä sillä valkoisella liikkeelle;)

   Poista