tiistai 1. tammikuuta 2013

Keittiön viimeistelyä


Kävin Ikeassa. Hankin lasipurkkeja, pari veitsimagneettia, toisen koukkutangon ja siihen vähän viinilasitelinettä, yrttipurkkia ja ässäkoukkua. Hyvästi, minimalismi.
Vanhan keittiön purku paljasti kolon, joka on alunperin palvellut viileäkaappina. Olisimme voineet peittää kolon levyllä, mutta hyvän säilytystilan hukkaanheitto olisi tuntunut vähän hölmöltä. Mies asensi yllärinurkkaan hyllylevyt, ja minä täytin hyllyt purkeilla. Samalla jauhokaapista tyhjeni yksi hylly astioille, ja kotitaloutemme siirtyi peruuttamattomasti purkittajien leiriin.


Looginen paikka senkin kannen vallanneille keittokirjoille olisi tietysti hylly, mutta se on nyt varattu purnukoille. Ehkä päädyn laittamaan hyllyyn sekä kirjoja että purkkeja. Ehkä tämä tavaroiden kierrätys paikasta toiseen ei lopu koskaan. Ehkä sen ei tarvitsekaan.
//T

8 kommenttia:

 1. Ei tarvitse...mitäs sitä sitten tekisikään, jos kaikki ois aina ja ikuisesti samalla paikallaan;)
  Toi teidän keittiö on vaan niin nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pieni säätö pitää virkeänä eikä sitä oikein sisustamatta osaisi ollakaan, kun on tämä ihana tauti päässyt kroonistumaan. Muistaakseni teiläkin on keittiöremontti edessä. Tsemppiä ja onnea siihen!

   Poista
 2. Heippa, olen tämän blogin uusi lukija ja aivan i-ha-ni-a kuvia on kyllä koko blogi täynnä!!

  Ja minimalismille on muuten meikäläinenkin sanonut jo hyvästi. :)

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa seuraamme ja onnellista uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Todella hyvältä näyttää! Hienoja nuo purkit, mäkin olen suunnitellut tuollaisia hankkivani, kun ovat niin paljon kauniimpia kuin pussit ja pahvipaketit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En kestäisi katsella monenkirjavia pusseja ja paketteja, en ainakaan tässä hyllyssä enkä tässä keittiössä. Johonkin toiseen ympäristöön nekin varmasti istuvat.

   Poista
 5. Saa nähdä mikä tavaroiden kierrättäminen meillä alkaa (jatkuu) kunhan päästään muuttamaan. Vielä en tiedä oikeastaan yhtään miten tavarat kaappeihin tungetaan/asetellaan, ainoastaan kattiloille on varma paikka :) Hitsi kun saisi edes jo koko keittiön esiin, mutta sitkeästi ollaan pidetty se smurffisuoja-asussaan viime kesästä asti. Toivotaan että ne turkoosit muovit vielä ensi keväänäkin irtoavat... Hyvältä näyttää teidän keittiö purkkeineen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, edessä loputonta järkkäilyä! Smurffimuovien alla taitaa piilotella kiiltopintaiset kaapinovet. Onpa kiva nähdä, mitä sieltä kuoriutuu esiin. Olen muuten jo siirtänyt pikkupurkit kahvikoneen viereen ja asetellut pinkan kirjoja pullolamppuhyllylle. Aina on sen verran luppoaikaa.

   Poista