maanantai 14. tammikuuta 2013

Tauluseinäpäivitys


Synkän taulukollaasinalun ilme raikastui ainakin asteen, kun käänsin parista taulusta mustan paspiksen valkoisen kääntöpuolen esiin. Tekemäni ruksitaulu on seinän uusin tulokas. Nykyisen sommitelman yläpuolelle metsästän vielä paria kolmea pienempää taulua. Hakusessa on ainakin mustavalkoinen ristipistotyö ja joku kiva kuva, jossa on vähän korallinpunaista. Missähän niitä myydään? Ehkä samassa paikassa, josta löytyy myös täydellinen ruokapöytä. Imuri puolestaan löytyy siivouskaapista, ja sillä saisi nuo pöydänalusroskat pois.
//T

8 kommenttia:

 1. Meillä kans edessä yhden huoneen tauluseinäpäivitys. Ja sama ongelma, eli mistäs ne just sopivat löytyy:)

  Mutta ruokapöydistä kyllä tiedän, mistä niitä saa. Artekista! Oikeesti, en enää suostuisi ostamaan mitään muuta kuin Artekin laminaattipintaista pöytää! Se on vaan niin ylivertainen, vaikka käytettynäkin ostaisi. :) Eli olisko pitänyt kirjoittaa, että huuto.netistä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Artekin lastenpöytä, puoliympyrän muotoinen ja mustakantinen, ja pari pientä tuolia. Ja Huutiksestahan ne löytyivät :)

   Ruokapöydän vaihto Aaltoon edellyttäisi mun mielestä myös hankkiutumista eroon noista tuoleista, ja siihen en kyllä ala. Pöytä saa mennä, mutta tuolit pysyvät. Tykkäisimme nykyistä huomattavasti sirommasta pöydästä.

   Poista
 2. Mukavaa meininkiä löyty täältä parin oven takaa :)

  VastaaPoista
 3. Tee itse se ristipistotyö :) Terapeuttista näpertelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatanpa tehdäkin. Harmittaa vieläkin, kun jätin kesällä yhden pienen, soikean ristipistotaulun kirpparille. Moka!

   Poista
 4. Erittäin onnistunut kollaasin alku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kova hinku on päästä jatkamaan tätä palapeliä ;)

   Poista